Nu vreau sa deranjez pe nimeni, insa, notarea nu cred ca este prea obiectiva. Desenez din pasiune nu pentru concursuri asa ca nu ma afecteaza prea mult castigarea sau pierderea acestui concurs. Totusi, probabil voi evita concursurile viitoare. Acum ce nu am inteles eu prea bine:
1. "nu vad legatura dintre ``stema`` si desen, brazii concureaza cu restul compozitiei, exista o diferentiere extrem de mare intre partea scarilor si turn... atentie la cum alegi pozitiile unor obiecte, cum le asezi in pagina etc" - Banuiesc ca "stema" e referire la watermark-ul de pe desen. Legatura este ca e doar o a doua semnatura, evident nu are de-a face cu desenul. Diferenta intre scari si turn si pozitionarea acestora nu tine de mina ca nu am construit eu mausoleul. Desenul e facut dupa o poza, deci nu am pus eu cum am vrut elementele in peisaj.
2. "cam multa stangacie in reprezentare, imi plac masinile tale" - Ca si site-ul, banuiesc ca si concursul se adresa desenatorilor amatori nu profesionistilor, altfel stateam in banca mea. In ciuda acestui fapt evident ca si stangaciile isi fac prezenta. Nu cred ca masinile trebuiau incluse in jurizarea acestui desen, deoarece masinile nu fac parte din acest concurs.
3. "nu imi dau seama cu ce te-a ``afectat`` mausoleul" - Mausoleul reprezinta unul dintre cele mai importante monumente sau obiective turistice ale orasului. Din cat am inteles eu tema trebuia realizat ceva reprezentativ...
Daca am gresit cu ceva va rog sa ma scuzati. Eu doar mi-am spus parerea. O seara buna!